Túlnyomás

Szakítás
2016-09-27
Testen kívül
2016-10-06

Ha gyerekként nem vigasztaltak meg, amikor éjszaka sírtál, leszidtak, mert hisztiztél, megtanulhattad elrejteni az érzéseidet. Egyrészt nem volt szabad kimutatni, másrészt válasz nélkül maradt. Felnőttként a jó, engedelmes gyerek szerepét éled, nap mint nap lenyelve kellemetlen érzéseidet. Kívül mosolyogsz, bár belül szétfeszít a sok, ki nem mondott gondolat. Fejed, gyomrod fáj, a vérnyomásod magas. Ha túl sokáig feszülsz, kitör belőled az indulat. Ilyenkor mint egy vulkán, kő, kövön nem marad, menekül, ki merre lát, aki épp a közeledben van.

Ha felbukkan egy érzés, ne nyomd vagy rejtsd el! Teremts olyan helyzetet, amikor senki sem lát, és kitombolhatod magadat! Értsd meg, miért tört fel, és mi az, mi táplálja a haragod! A meg nem értettség, a szeretetlenség vagy a kirekesztettség? Amint megszületik benned a megértés, könnyebbé válik az elengedés!

Fuss, mozogj, kerékpározz, hogy levezesd a feszültséget, és hogy ne bánts másokat vagy magadat! Viszont fedezd fel, hogy mi nyomja meg a piros gombodat!