Párkapcsolati Nyereményjáték

Hit és önbizalom
2017-08-02
Keressük a boldogtalanságot?
2017-10-09

Részletek:

A játék Facebook bejegyzésében tegyél közre egy képet, szöveget arról, hogyan pezsdítettétek fel magatokat a pároddal. Lehet ez egy vacsora, egy kirándulás, egy szabadidős program vagy bármilyen vidám, bulis dolog. A lényeg, hogy ne unatkozzatok! A közzétévők között  kisorsolásra kerül a tihanyi Aquilo Hotel Panoráma http://www.aquilohotelpanorama.hu/ hétvégi nyaralása, amely két fő részére 2 éjszaka szállást és reggelit tartalmaz, továbbá egy órás kényeztető Access Bars® kezelés  a Szeretetműhely jóvoltából: http://szeretetmuhely.hu/kezelesek/access-bars/

Azok pedig, akik megosztják a nyereményjáték Facebook bejegyzését, 5 alkalmas Access Facelift Energetikai Ránctalanítás kezelést nyerhetnek: http://szeretetmuhely.hu/kezelesek/access-testkezelesek. Ehhez annyit kell tenned, hogy a megosztás után az eredeti poszt hozzászólásába írod: osztva.

A játék szeptember 6-tól október 5-ig tart. A sorsolás október 7-én lesz. A nyertesek nevét a Szeretetműhely Facebook oldalán és a nyereményjáték bejegyzésében olvashatjátok!
A nyereményt postai úton, névre szóló utalvány formájában küldjük ki, melynek beváltási időpontját a hotellel kell majd egyeztetni. A kezelések igénybevételének időpontjával kapcsolatban a www.szeretetmuhely.hu oldalon tudtok jelentkezni.