Munkavégzési hatékonyság relaxációval

Mit tehetünk szorult helyzetben?
2019-10-01
Álmaid valóra válnak
2020-01-13

Az ügyfelekkel és a partnerekkel folytatott egyeztetések, határidők, pénzügyi teljesítések körüli teendők a munkahelyi feszültség alapvető velejárói.  A stressz okozta kimerültség kihat a dolgozók teljesítményére és az együttműködési képszségre is.

Munkám során kidolgoztunk egy közismert technikát, ami számos esetben hatékonynak bizonyult a stressz kezelésére és a munkavégzési teljesítmény növelésére. A technika ülő helyzetben végezhető, célja az ellazultság megteremtése.

A fejünkön található speciális pontok érintésével az agy különböző területein kialakult feszültségek oldódnak, így javulhat az egyén teljesítő- és koncentrációs képessége, illetve kommunikációs készsége is. Munkám során számos visszajelzést kapok az életkörülmények javulásáról is.

A folyamat mindössze 35-40 percet vesz igénybe, heti vagy havi rendszerességgel alkalmazható a munkahelyi sztressz oldására. Igény szerint lehetőség van személyes konzultációra a munkahelyi konfliktusok kezelésére, illetve csapatépítő tréningekre is.

Árak:
3-6 főtől:
12.000 Ft/ fő/ 35-40 perc

Konzultációval kiegészítve:
20.000 Ft/ fő/ 50 perc