Mi történne, ha megváltoztatnád a nézőpontodat?

A változás belőled indul ki
2016-11-29
Élményeink visszahatása
2017-01-06

Mi történne, ha megváltoztatnád a dolgokról alkotott nézőpontodat, véleményedet és megítélésedet?

Minden egyes meggyőződés kizárja annak a lehetőségét, hogy kiválaszd azt, amit valójában szeretnél, hogy megjelenjen az életedben.

Mondok egy példát, ami nemrégiben egy kedves barátommal történt, aki síöltözetet szeretett volna vásárolni. Először gondolatként jelent meg elméjében a vágy, majd ennek intenzitása tettre ösztönözte, így elindult megvenni a ruhákat, amit egy üzletben kinézett magának. Minőségben és árban is megfelelő terméket talált, azonban a jó áru gyorsan fogyott, így nem talált megfelelő méretet magának. Az üzletlánc egy másik boltja egy közeli bevásárló központban helyezkedett el, így barátom arra a meggyőződésre, ill. véleményre alapozva, hogy itt még több ember fordul meg, ezért biztosan nem lesz a méretében síruha, elvetette a vásárlást. Kisebb unszolásra, azonban beadta a derekát, és elment az üzletbe, ahol végül megtalálta a méretében a vágyott ruhát…

Hányszor vagyunk úgy az életben, hogy vágyunk valamire és a meggyőződéseink alapján meg sem próbáljuk megvalósítani, vagy egyszerűen nem hisszük el, hogy sikerülni fog? Ha azt mondom, képesek lehetnénk bármit megvalósítani, hányan hinnék el? Pedig az univerzum határtalan lehetőségei a rendelkezésünkre állnak, csak magunkhoz kell vonzani és befogadni azokat! Ha képessé válunk az éber jelenlétre, a minősítésmentességre, a félelemnélküliségre, elénk jöhet az a lehetőség, amit épp megvalósítani szeretnénk. Megjelenhet egy ember, egy munka, egy kapcsolat formájában, azonban a véleményem, meggyőződésem hatására leszűkítem a választásaim terét, gyakorlatilag kizárva a lehetőségét annak, hogy megvalósítsam, amit szeretnék. A jó vélemény is ilyen. Mert ami jó, azon nem igazán szeretnék változtatni. Mi lenne, ha a meglévő dolgoknál lenne még jobb? Mi lenne, ha mindenből megengedném magamnak a jobbat és szebbet?

Pusztán a meggyőződéseim, a belső korlátaim és a megalkuvás által szabhatok határt magamnak. Ha éber vagyok, és ítélkezés mentes, megérezhetem a lehetőségét annak, ami a megvalósítási szándékom hatására épp megjelenik az életemben.

Bármi megtörténhet, amit szeretnék? Ennyire egyszerű lenne?

 Az Access Bars® módszer elsajátításával és gyakorlásával megváljunk minden nézőponttól, véleménytől, berögződéstől, ami sok esetben nem is a miénk; megtanították vagy elsajátítottuk az életünk, életeink során.

A módszer a fejen található 32 pont, ill. sáv lefogásán alapszik, melynek gyengéd érintésével agyhullámaink lelassulnak, és elektromágneses kisülések formájában távoznak azok a bevésődések, amelyek alapján eddig alakítottuk az életünket. Változás történhet bármely területen, ha megengedjük magunknak. Hatással lehet az egészségi állapotunkra és a testünkre egyaránt!

Gyere és tanulj velünk!

A tanfolyam időpontja: 

2017 február 11. szombat 9-17 óráig

Helyszín:

Veszprém, Szalonka u. 5.

Tanfolyam díja:

54.000 Ft, részletfizetés lehetséges

16-18 éves korúaknak féláron,

16 éven aluliaknak felnőtt résztvevővel együtt ingyenes!

A díj tartalmazza az oktatási anyagot, a fejábrákat és a gyakorlati képzést is!

A tanfolyamra előzetes regisztráció szükséges, mely az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

+36703188832

szaraz.szilvia@szeretetmuhely.hu

www.szeretetmuhely.hu