Mi az a varázslat, ami lehetsz?

Kapcsolataink rejtett okai
2017-10-13
Milyen hazugságot használsz, hogy megteremtsd a kapcsolati szükséget?
2017-10-21

Kedvesek! Talán benneteket is inspirálhat az a felismerés, amire a napokban jutottam. Többször esik szó arról, hogy mi az, amit nem ismertem el magamban, amit tudok, s amit ha választhatok, egész mást teremtene ebben a világban. Arról is szó esik, hogy azzal tudsz igazán pénzt keresni, ami neked könnyen megy, örömet okoz, és annyira természetes, hogy azt hiszed, ezt mindenki tudja.
Egy ideje mondogatom ezt a mondatot, hogy könnyedséggel felbukkanjon nekem is.
„Mi az az energia, térűr, tudatosság, ami lehetek, ami lehetővé teszi, hogy azt válasszam, amit más emberek nem választanak, teljes könnyedséggel?” És minden, ami ezt nem engedi…nemteremtetté teszem.
Rájöttem, hogy ez annyira egyszerű, ott is volt mindig, mégis azt gondoltam, nem nagy dolog, amit tudok, ebben nincs semmi rendkívüli. Beleálltam abba, amibe oly sokan, hogy tolom a tanfolyam hirdetéseket és elbújok mögöttük. Hogy magát az eszközt hirdetem, dicsérem, pedig az eszköz általam lesz csodálatos. Gyönyörű a hangszer, de én varázsolok mennyei hangokat általa. Attól válik a zeném egyedivé, ami más valóságot és varázslatot teremt! Kedves Teremtő Társaim! Mi az a varázslat, amit te tudsz létrehozni ezekkel a csodás eszközökkel, amivel dolgozol, amitől más lesz a világ?