Mi alapján hozol döntést?

Élményeink visszahatása
2017-01-06
Miénk itt a tér…a tértisztítás előnyei
2017-02-28

Jártál már úgy, hogy egy döntés előtt elbizonytalanodtál, és nem tudtad, mi volna a legelőnyösebb a számodra? Kikérted mások véleményét, és azokra alapozva hoztál döntést? Vagy a félelmeid miatt elvetettél valamit, ami változást hozott volna? Hányszor kerülünk választás elé az életben, akár egyszerű dolgokat illetően? Te milyen lelkiállapotban hozod meg a döntéseidet?
Nemrégen egy kedves ismerősöm autójával Budapestre utaztunk. A város közelébe érve attól tartott, hogy odatalál-e megadott címre, majd a parkolási lehetőség miatt kezdett aggódni. Biztattam, hogy nyugodjon meg, hiszem szombat lévén a parkolás nem jelenthet akadályt. A megadott címre gond nélkül megérkeztünk, az utcába hajtva közvetlenül előttünk a jobb oldalon egy autó tolatott ki, biztosítva számunkra a parkolás lehetőségét. Ismerősöm első reakciója az volt, hogy nem mer jobbra párhuzamosan parkolni, ezért inkább keressünk másik helyet. Húsz percig köröztünk a környéken, de sehol sem találtunk, míg végül egy fizetős parkoló házba hajtottunk, ahol a parkolás óránként 590 Ft-ba került, és az egész napos program végeztével 4600 Ft-ot kellett fizetni! A félelemből hozott döntés ilyen következménnyel járt.
Te vajon képes vagy-e éber jelenlétben, nyugodt elmeállapotban kiválasztani a számodra legideálisabbat, vagy eddigi tapasztalataidra, félelmeidre netán érzelmeidre alapozol?
Hajlandó vagy elengedni mindazt, ami eddig megakadályozott abban, hogy azt teremtsd meg, amit valójában szeretnél?

Végre itt egy módszer, ami a segítségedre lehet ebben!
Az Access Bars kezelés az éber, tudatos jelenlét állapotát mozdítja elő, mely egyre szélesebb körben válik ismertté a világon, mára 250 országban van jelen, és emberek ezreinek segített a változás elérésében számtalan területen, pl. fizikai betegségek, szexuális, partnerkapcsolati vagy pénzügyi problémák stb. esetében. A módszer a fejen található 32 pont, ill. sáv lefogásán alapul, melynek gyengéd érintésével megszabadulhatunk minden feszültségtől, berögzült tapasztalattól, traumától, melyet az elménkbe és a testünkbe zártunk. A legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja, a legjobb esetben az egész életed megváltozik! Készen állsz a változásra?
Ha igen, gyere, és sajátítsd el a módszert egy tanfolyam keretén belül, amit bármikor alkalmazhatsz!

A tanfolyam időpontja:
2017 március 14. Kedd 9-17 óráig

Helyszín:
Veszprém, Szalonka u. 5.

Tanfolyam díja:
Az Access Consciousness Intézmény által meghatározott áron 54.000 Ft, részletfizetés lehetséges,
16-18 éves korúaknak féláron,
16 éven aluliaknak felnőtt résztvevővel együtt ingyenes!

A díj tartalmazza az oktatási anyagot, a fejábrákat és a gyakorlati képzést is!

A tanfolyamra előzetes regisztráció szükséges, mely az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
+36209999-108
szaraz.szilvia@szeretetmuhely.hu
www.szeretetmuhely.hu