ThetaHealing

A tudatos változás

A fókuszált figyelem és a tiszta szándék erejét használó önfejlesztő technika.

Az elalvás előtti mély ellazultság állapotában elménk képes a tudatos döntéshozatalra, ám tudatalattinkat is elérjük, ahová nemcsak az ötletek, a kreativitás vagy az álmaink tartoznak, hanem hitrendszereink és félelmeink is. A beszélgetés során egyszerű vizualizációval megváltoztathatjuk azokat, és lehetőségünk nyílik azok semlegesítésére és a pozitív énkép megerősítésére. 

A technikával fizikai és lelki síkon egyaránt hozhatunk létre változást, a múltbeli tapasztalataink elfogadásával. Ha az érzelmi traumák semlegesítésével a múltbéli tetteinket és tapasztalatainkat elfogadjuk, ezáltal korlátozó hatása megszűnik, segítségével azonnali változást idézhetünk elő.

Hriczkó Kata


Az előző életeim adott szakaszainak megismerése segített a jelenben lévő problémáim gyökereinek feltárásában, megértésében, elengedésében és a bennem rejlő képességek kibontakoztatásában (selyemfestés). Hálásan köszönöm!

Gulyás Klaudia


Nagyon sok lelkierőt és energiát kaptam Tőled, mert mikor eljutottam hozzád, mind lelkileg, mind fizikailag gyenge voltam. Segítségeddel a múlt sérelmeit elengedtem, ha visszagondolok rájuk nem bánt, nem hat a jelenlegi életemre. Azóta energikus, boldog, pozitív szemléletű ember lettem, könnyebben lendülök át a nehézségeken.

Fehér Rita


Szilviát egy ismerősöm ajánlotta, mikor magánéleti problémáim adódtak. Megmutatta, hogy a problémák gyökerét kell megkeresni, azon dolgozni, és jön a javulás. Ha valaki nem tudja merre induljon, segít ebben. Visszakaptam önmagamat.

Timár Rita


Kimondhatatlanul hálás vagyok azért a sok csodás eredményért, amit az eddigi közös munkánk során elértünk. Sorolhatnám ide, hogy rengeteg, főleg családi kapcsolatom alakult át pozitív irányba. Nem is beszélve a csodás partnerkapcsolatomról! Megnyugtató a tudat, hogy bármilyen feladatot hoz az élet, megoldjuk. Bármit.

Klamár Katalin


Harminc éve van, bocsánat volt...parlagfű allergiám. Szilvi segítsége, kezelése után, ami egy, másfél hónapja volt, megszűnt. A szemem még viszket, de semmi más tünet nincs!!! Nagyon jó érzés, hogy nem fuldoklok két hónapig.

Nyíri Miklós


A módszernek és természetesen Szilvinek hála, a több hónapja bennem lévő feszültségnek, stresszhatásnak és el nem engedett, korlátozó élethelyzetnek, mintának mára búcsú 🙂 Igaz, a kezelés elején nehezen “adtam” meg magam, megnehezítve ezzel Szilvi munkáját, de ő megtalálta az utat és az igazi gyökerét a problémámnak:). Bárkinek, aki szükségét érzi, hogy segítséget kérjen és kapjon, annak tiszta szívből ajánlani tudom!!

Németh Szabina


Valóban működik? Valóban látja? Hatásos? Szükségem van nekem erre az útra? Könnyű? Megéri? Milliónyi kérdés közül most csak párat említek, melyekre Szilvia közreműködésével egyértelmű "IGEN!" választ kaptam.

Sindler Kata


Kétségeim voltak mindig is magammal kapcsolatban! Párkapcsolat és tudás szintjén is! Szilvia segített felnyitni a szívem és kikutatni, mivel tehetem rendbe ezeket a rossz érzéseket. Szilvián keresztül kaptam útmutatást és dolgozom a lelkemen. Nagyon köszönöm a segítséget és a szeretetteljes légkört!

P. Tünde


Tegnap megtörtént velem a csoda! Hat éve pánikoltam és szorongtam... És ebben az évben ...átszámoltam....tizennégy féle módszert próbáltam ki, hogy végre megszabaduljak ettől! Arra használtam ezt a szörnyeteget -többek közt-, hogy távol tartsak magamtól mindenkit, még a két imádott unokámat is, amitől persze bűntudatom volt és utáltam magam miatta anélkül, hogy nemet kelljen mondanom, s közben mérgeztem magam folyamatosan. Szóval, jó kis ördögi körbe tettem magam. Azután jött Balázs,  és  Szilvinél kötöttem ki. Hát nem mondom, hogy egyszerű volt az a másfél óra, de piszkosul megérte. Tegnap este hívást éreztem, hogy átmenjek az unokáimhoz és játszottam velük. És a kicsit, aki most két éves, én altattam. Ez valami fantasztikus érzés!! Nem mondom, hogy nincs tovább munka velem, de ezt megélni már csodálatos érzés!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN SZILVI!! Fantasztikus ember vagy, a tudásodról nem is beszélve!!!

Szunti Balázs


Tegnap délután, három nap remegés után, már nem bírtam tovább! Elmentem Szilviához, éppen leszokóban vagyok. Jött minden: képek, sírás, nevetés, de a vége nagyon jó volt! Nem tudom mit csinált, de úgy éreztem magam, mintha Gandalf a botjából kilőtt villámaival mellbe vágott volna! Megfeszültem az ágyon, pedig hozzám sem ért! Ma nem remegek, nem is kívánom a szert! Köszönöm Szilvi, egy varázsló vagy! Ja, még csak annyit, azóta eszek egyfolytában, marha jó a kedvem, boltba is le tudtam menni, úgyhogy, még egyszer köszönöm neked!

L. József


Te mit tennél, ha az életedet 30 év alatt sem tudnád megoldani? Én pontosan ennyit töltöttem az alkohol egyre mélyülő rabságában. Kétségbeesetten igyekeztem titkolni, aztán valahogy mérsékelni a károkat a családomban és az életemben. Jártam orvosnál, addiktológusnál, mindenféle gyógyítóknál, de a húzás sohasem múlt el. Úgy éreztem alkoholistának születtem, és úgy is halok meg. Egyik pillanatban még józan voltam, a másikban eltelt két nap, mire felébredtem. Érezted már egyedül magad a hideg, sötét utcán, éjszaka? Ilyen érzés ez is. Végül elmentem Szilvihez. Nem kérdezett semmit. Kezelni kezdet, egy óra telt el. Aztán hazamentem. Szimpla, és kissé unalmas ugye? Összesen egy kezelés. Ennek több mint egy hónapja. A hónap minden percére emlékszem. Vidám percek, és vidám hónap volt. Összeszedett vagyok, oldott, könnyen fókuszálok a munkámra, szeretem az életemet. Jól vagyok. Hogy azóta ittam e alkoholt? Képzeld igen: Mértékkel, élvezettel – normálisan. Mert nem akartam letenni. Azt akartam elérni, hogy megihassak egy pohár bort – egy szép hosszúnyakú pohárból – anélkül, hogy utána öt litert megigyak – egy műanyag palackból, és két nappal később térjek magamhoz. Te mit tennél, ha az életedet 30 év alatt sem tudnád megoldani? Én Szilviát ajánlom!

Fejes Viktória


Rendkívül korán kerültem kapcsolatba az itallal. Tizenhárom évesen rúgtam be életemben először. Tipikusnak mondható: haverok, hétvégi bulik. A gimnáziumban viszont előfordult, hogy suli után hétköznap is iszogattunk. Nem gondoltam problémának, hiszen mindenki ezt csinálta, viszont észrevettem, hogy a többiekkel ellentétben én többet fogyasztottam, valamint éreztem, hogy míg mások csak bulinak fogják fel, nekem többet jelentett. Önbizalomhiány, szorongás "kezelésére" használtam. A húszas éveimben már tisztában voltam vele, hogy túlzásokba esem, hiszen a "képszakadás" állandó jelenséggé vált. Kipróbáltam mindent, hogy véget vessek ennek: pszichológus, pszichiáter, gyógyszerek, különböző terápiák, amik használtak is egy ideig, hiszen nem mindennapos alkoholfogyasztó voltam, teltek el úgy hosszabb időszakok, mikor egyáltalán nem ittam. De aztán jöttek az ünnepek, amiket jól meg kellett ünnepelni, vagy jöttek nehéz helyzetek, amin túl kellett lenni, így az ital újra képbe került. S mivel ezek akár több napos italozásokká váltak, megjelent az elvonási tünet is, evészavar társaságában. Az elvonási tüneten túlestem, az evészavar maradt. Egy ilyen nehezebb időszak idején kaptam meg a Szilvi elérhetőségét. A módszer nem volt számomra ismeretlen, olvastam már róla. Nem voltam szkeptikus, viszont nem is érkeztem nagy reményekkel. Hogy mi történt a két és fél órás " kezelés" alatt, azt nem tudnám leírni. Sokat sírtam alatta, de ez az a megkönnyebbülést hozó sírás volt. Hazaérve fáradtnak éreztem magam. A következő pár napban tudatosan figyeltem azt, hogy hogyan is érzem magam a bőrömben. Hullámzott a hangulatom, de leginkább egyfajta eufóriát, mosolygásra késztető biztonságot éreztem. De leginkább arra voltam kíváncsi, hogy mikor érzem azt, hogy innom kell. Ezt azóta is várom:-) Hazudni nem fogok, jöttek a pezsgővel koccintós ünnepek, így karácsonykor, valamint újévkor én is ittam egy pohár pezsgőt. És olyan történt, ami még soha: nem kívántam még egy pohárral. Nem került erőfeszítésbe, hiszen valóban nem esett volna jól több. Ennek a "kísérletemnek" örültem, hiszen nem akarok absztinens lenni. Úgy akarok élni, és néha szórakozni, mint mások a társaságban, és úgy érzem most sikerül is. Hihetetlen, hogy több mint egy évtizednyi próbálkozás, megszámolni is lehetetlen hány órás terápiás beszélgetés, és kiszámolni sem akarom hány százezerbe fájó kezelés után, egy alkalom így megváltoztatott valamit bennem. Most már reménnyel telve nézek előre, és szívből remélem, hogy hozzám hasonlóan mások is megteszik ezt a lépést a szermentes boldogságért. Megéri.

Smeller Kitty


A számomra legfontosabb dolog, amit Szilvia adott, a tudás, ami belőle árad, és hogy majdnem két év után újra tudok nyugodtan aludni. Sokat gondolkodtam, hogy mi lehet a nyugtalan alvásom oka, majd amikor találkoztunk és szóba került, sikerült megoldanunk, amiért nagyon hálás vagyok. Emellett fenekestül felfordult az életem, a szó legjobb értelmében. Úgy érzem, sokkal jobb minőségben élem meg a napjaim!

Körmendy-Ékes Eszter


Nagyon ajánlom Szilvit mindenkinek, hihetetlenül sokat segített! Nagyon sok blokkot tudtam feloldani - meglepően gyorsan - sőt, a lányom szerint már az első beszélgetés után teljesen megváltozott a kisugárzásom! Nagyon eredeti módszer, és szenzációsan jól működik! Csak add át magad, és figyelj belülre, ami amúgy is ráfér mindannyiunkra!

Guber Zoltán


Párkapcsolati és alkoholproblémákkal fordultam Szilviához. Már az első kezelésen olyan energiákat kaptam, ami meglepő volt a számomra, kellemes érzéseket éltem át. A második, megerősítő kezelés során sokat merítkezem a szavaiból, jól haladok mindenben. Szilvia maga a nyugalom szigete, csak ajánlani tudom mindenkinek a pozitív energiáit!