Kranioszakrális Biodinamika

Az élet lélegzete

A kranioszakrális módszer egy gyengéd, mégis rendkívül hatékony manuális technika, mely egyensúlyt teremt a hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat között.

Célja a kranioszakrális rendszer harmonizálása, az agyi gerincvelő folyadék áramlásának normalizálása, az idegi funkciók harmonizációja, a koponyán belüli keringés javítása, a kötőszövetek lazítása, ízületi feszültségek korrekciója és az izomrelaxáció.

Általánosan javítja az életminőséget, jó közérzetet biztosít, segít konkrét betegségek és problémák kezelésében. Jótékony hatással van a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, csökkenti a magas vérnyomást, segít az ízületi bántalmak, hát- és nyakfájdalom enyhítésében, az alvászavar, migrén, fogászati és álkapocs, az emésztési és nőgyógyászati problémák stb. kezelésében.

Somogyi Péter


Az első találkozás közben megváltozott bennem valami. A nyolc évig tartó fullasztó pánik érzése megszűnt, merek tömegközlekedéssel utazni.

P.Tünde


Tegnap megtörtént velem a csoda! Hat éve pánikoltam és szorongtam... És ebben az évben ...átszámoltam....tizennégy féle módszert próbáltam ki, hogy végre megszabaduljak ettől! Arra használtam ezt a szörnyeteget -többek közt-, hogy távol tartsak magamtól mindenkit, még a két imádott unokámat is, amitől persze bűntudatom volt és utáltam magam miatta anélkül, hogy nemet kelljen mondanom, s közben mérgeztem magam folyamatosan a frontinnal is. Szóval, jó kis ördögi körbe tettem magam. Azután jött Balázs,  és  Szilvinél kötöttem ki. Hát nem mondom, hogy egyszerű volt az a másfél óra, de piszkosul megérte. Tegnap este hívást éreztem, hogy átmenjek az unokáimhoz és játszottam velük. És a kicsit, aki most két éves, én altattam. Ez valami fantasztikus érzés!! Nem mondom, hogy nincs tovább munka velem, de ezt megélni már csodálatos érzés!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN SZILVI!! Fantasztikus ember vagy, a tudásodról nem is beszélve!!! ÁLDÁS!!! IMÁDÁS VAN!!!!

Virág Judit


Neked köszönhetően sok gyerekkori traumámat sikerült feloldani. Az autóvezetéstől való félelmem megszűnt, biztonságban érzem magam, amikor volán mögé ülök. Hálával és köszönettel tartozom neked!

Kovácsné Szalay Gizella


2014.10.27.-én olvastam a Naplóban megjelent „Szelíd gyógymód„ című cikket. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet, mivel a férjemnek magas vérnyomása, cukor, koleszterin és magas vérzsír problémája volt, én pedig fülzúgással, feszültséggel, kimerültséggel, gyulladással küszködtem, ami a  stresszes életmóddal jár együtt. Felvettem a kapcsolatot Száraz Szilviával, aki a kranioszakrális terápiát nagy odaadással, nagy-nagy szeretettel és tudással végzi. Végigcsináltuk a kúrát mindketten a férjemmel, és nagyon jó hatással volt ránk. Sokkal jobban érezzük magunkat, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak vagyunk, az immunrendszerünk megerősödött, a szervezetünk  védekező képessége jobb, panaszaink enyhültek,  ezáltal életminőségük sokkal jobbá vált. Több rokonunknak, barátunknak ajánlottuk és mindenki hálás volt érte, mert nekik is nagyon jót tett ez a gyógymód és a Szilvia kedvessége és szeretete is. Köszönjük. Mindenkinek szeretettel ajánljuk!

Szunti Balázs


Tegnap délután, három nap remegés után, már nem bírtam tovább! Elmentem Szilviához, éppen leszokóban vagyok. Jött minden: képek, sírás, nevetés, de a vége nagyon jó volt! Nem tudom mit csinált, de úgy éreztem magam, mintha Gandalf a botjából kilőtt villámaival mellbe vágott volna! Megfeszültem az ágyon, pedig hozzám sem ért! Ma nem remegek, nem is kívánom a szert! Köszönöm Szilvi, egy varázsló vagy! Ja, még csak annyit, azóta eszek egyfolytában, marha jó a kedvem, boltba is le tudtam menni úgyhogy, mégegyszer köszönöm neked kedves Szilvia!

Török Mónika


A Napló újság Életmód rovatában olvastam a kranioszakrális biodinamikáról. Nagyon megörültem a lehetőségnek, hiszen már hónapok óta gyötört a fájdalom. Mind a négy bölcsesség fogamat egyszerre húzták ki, ami igen megviselt, és állandó álkapocs kiakadáshoz vezetett. Ez nemcsak fájt, de nagyon zavart is. Az első kezelés során, mely kb. egy óráig tartott, nagyon ellazult állapotba kerültem, majd el is aludtam. A második alkalommal bizsergést és melegséget éreztem a testemben. Már a második és a harmadik kezelés után látványos eredményt vettem észre magamon. Az álkapcsom nem fájt, nem kattogott és jobb lett a közérzetem is. Mindez másfél éve történt és azóta sincsenek panaszaim. Mindenkinek merem ajánlani.

Körmendy-Ékes Eszter


Nagyon ajánlom Szilvit mindenkinek, hihetetlenül sokat segített! Nagyon sok blokkot tudtam feloldani - meglepően gyorsan - sőt, a lányom szerint már az első beszélgetés után teljesen megváltozott a kisugárzásom! Nagyon eredeti módszer, és szenzációsan jól működik! Csak add át magad, és figyelj belülre, ami amúgy is ráfér mindannyiunkra!

Simonné Rózsa


Személyes tapasztalatom, hogy Szilvia nemcsak öt csillagot érdemel, hanem nyugodtan mondhatom, nincs annyi csillag az égen, amennyit megérdemelne! Unokám öt éves kora óta nagyon dadogott és izzadt. Naponta megköszöni, hogy elvittük hozzá. Nagyon hálás vagyok érte, hiszen azelőtt sehol nem kaptunk megfelelő segítséget. Előfordult, hogy az osztályban nem merték feleltetni, mert utána cikizték az osztálytársai. Mindez a múlté, hozzászól a beszélgetésekhez is. Köszönöm!

Somogyi Péter


Közel tíz évig küzdöttem szorongással, és végül úgy éreztem, eljött az idő, hogy segítséget kérjek, míg végül rátaláltam Szilvire egy Napló cikkben, és felkerestem. Eddig egy beszélgetésen vettem részt, de érezhetően nagy változáson mentem keresztül.

Hajdáné Petrőtei Tünde


Lányomnak lazák lettek az ízületei, testnevelés órán kibicsaklott a keze, lába, fejen álláskor a nyaka és a karja is eltört. Zongorázáskor nem volt szinkronban a két keze, ezért fordultunk Szilviához segítségért. Az első kranioszakrális kezelés után láthatóan összhangba került a két keze, a közérzete jobb lett. A második találkozáskor sikerült feltárni és elengedni azt az okot, ami miatt ilyen fizikai tünetei voltak, és ezt követően javulni kezdett az állapota. A kiegészítő fejkezelések után teljesen megerősödött, testnevelés órán sikeresen teljesít és jó jegyeket hoz. A tavaszi mogyoró allergiája is megszűnt, ami nem várt, mégis örömteli eredmény. Karina javulása láttán én is igénybe vettem a kezeléseket. Nagyon jó érzés, hogy kimondhatom és elengedhetem azokat a sérelmeimet, amikről eddig nem beszéltem senkinek. Olyan dolgok és emlékek jutnak eszembe, amelyekről megfeledkeztem, mégis befolyásolták a fizikai állapotomat. A hajam korábban hullott, most elkezdett megerősödni, a női hormonális változáskor tapasztalt hőhullámaim enyhültek és a mogyoró allergiám nekem is megszűnt. Még tart a kezelés, kíváncsian várom az étel allergiám javulását is!