Testkezelések

A létezés könnyedsége

A mindennapi teendők során hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a testünk jelzéseit, ami folyamatosan információkat közvetít. A test olyan jelzőrendszer, ami közvetlenül veszi a külvilágból érkező impulzusokat és megőrzi az élettapasztalataink és élményeink lenyomatait. A testkezelések lényege a testben őrzött minták és lenyomatok elengedése verbális kommunikáció és lazítás által, ami javítja a kondíciót és aktív erőnlétet biztosít.

Hajdáné Petrőtei Tünde


Lányomnak lazák lettek az ízületei, testnevelés órán kibicsaklott a keze, lába, fejen álláskor a nyaka és a karja is eltört. Zongorázáskor nem volt szinkronban a két keze, ezért fordultunk Szilviához segítségért. Az első kranioszakrális kezelés után láthatóan összhangba került a két keze, a közérzete jobb lett. A második találkozáskor sikerült feltárni és elengedni azt az okot, ami miatt ilyen fizikai tünetei voltak, és ezt követően javulni kezdett az állapota. A kiegészítő fejkezelések után teljesen megerősödött, testnevelés órán sikeresen teljesít és jó jegyeket hoz. A tavaszi mogyoró allergiája is megszűnt, ami nem várt, mégis örömteli eredmény. Karina javulása láttán én is igénybe vettem a kezeléseket. Nagyon jó érzés, hogy kimondhatom és elengedhetem azokat a sérelmeimet, amikről eddig nem beszéltem senkinek. Olyan dolgok és emlékek jutnak eszembe, amelyekről megfeledkeztem, mégis befolyásolták a fizikai állapotomat. A hajam korábban hullott, most elkezdett megerősödni, a női hormonális változáskor tapasztalt hőhullámaim enyhültek és a mogyoró allergiám nekem is megszűnt. Még tart a kezelés, kíváncsian várom az étel allergiám javulását is!

Judit


A tanfolyamra egy hetek óta tartó bordaközi fájdalommal érkeztem. A kezelés alatt végig intenzív energiaáramlást éreztem a legmeglepőbb helyeken a testemben. A matracról felállva, bár enyhébben, de még éreztem a fájdalmat. Szilvi ekkor feltett egy jól irányzott kérdést. Hirtelen nem is értettem, hogy kerül ez ide. A fájdalom, azonban pár pillanat alatt elmúlt. Hazafelé pedig az is tudatosodott, miért aktiválódott ez az emlék a testemben.

Kuglits Nikolett


Amit megmutatsz nekem: önszeretet, önmagamért tenni akarás, határozottság, erő és fejlődés. Nem teremteni magamnak olyan negatív pillanatokat, élethelyzeteket, illetve folyamatokat, melyek nem hozzám tartoznak, hanem valaki máshoz, akinek kivetítését, másolatát borítom magamra, az egész testemre, mint egy levegőtlen, élettelen, terhelő fátylat, mely nem képes másra, csak éreztetni egyre kevesebb az oxigénhez való jutási lehetőség. Megtanítasz elhagyni minden olyan gondolatot és cselekedetet, mely nem a javamat szolgálja. S megtanítasz felfedezni milyen szeretnivaló, csodálatos lény vagyok valójában. Ezt köszönhetem Neked Szilvi!!! Amiért a hálámat szavakba önteni nem tudom, köszönöm!

Gulyás Zsuzsanna


Hálát érzek. Köszönet van bennem Szilvia felé.  Egy csodálatos tanfolyami napot tölthettem mellette. Éltem egy szerencsés lehetőséggel. Csak feltettem egy kérdést, a mindenség pedig utat mutatott. Megnyíltak a kapuk. Köszönöm azt a rengeteg tudást és információt, amit átadtál nekünk. Pontosan erre volt szükségünk ott és akkor. Sok szeretettel ajánlom Nektek a tanfolyamokat a Szeretetműhely szervezésében. Én már várom a folytatást.

Hajdáné Petrőtei Tünde


A bal sarkamnál csonthártyagyulladást állapítottak meg, és tíz alkalom fizikoterápiát írt fel az orvos. Az első ilyen kezelés után jobban fájt a lábam, mint előtte. Ekkor kerestem fel Szilviát, aki a kezelés közben megkérdezte, mi az a terület az életemben, ahol nem tudok a sarkamra állni? Több ilyen helyzet is az eszembe jutott, amin szeretnék változtatni. A kezelés végén a sarkam nem fájt, rá tudtam állni, és azóta is jól vagyok. A fizikoterápiás kezelésre már nem volt szükség. Köszönöm szépen!

Nánási Ani


Egy újabb kezelési fázison vagyunk túl és úgy érzem, a  nyilvánosság előtt is köszönetet kell mondanom. November óta már olyan térd fájdalmaim voltak, hogy a tömegközlekedésig sem tudtam elmenni, sem arra felszállni. Így, ha bárhová mennem kellett -orvos, rokonlátogatás, stb.-, csak taxival tudtam megoldani. Egy vagyonom ment el erre. Te három kezeléssel mozgásképessé tettél, a taxizást elfelejthettem!!! Az egész világgal megosztanám, hogy sokkal jobban tudok járni, nem húzom a lábam, hanem emelem, a fájdalom is lényegesen csökkent. Mentálisan is rengeteget segítettél, ami azt jelenti, hogy több olyan rossz és betegséget okozó gondolatomat elengedtem, amelyek évek óta káromra voltak. A belőled fakadó kedvesség és segíteni akarás fél gyógyulás, mind lelkileg, mind testileg. Egyszóval köszönöm, köszönöm!!

Szunti Balázs


Kinyitottál egy ajtót... én beléptem... Ez az én utam innentől kezdve. Köszönöm, mert egyedül csak bolyongtam körülötte; Te mutattad meg, hogy ott van! A kilincset te adtad a kezembe, tíz év alkohol mámor után. Most érzem: élek! Gondolkodom, szeretek, érdekel, mi zajlik körülöttem, jól vagyok, nem hányok reggelente, nem köhögök, nem iszom többet. Jól alszom, és a családom is... talán viszatér hozzám. Minden tiszteletem a tiéd! Sosem gondoltam volna, még is így van élet. Remélem, még rengeteg követőm akad!

Bodrogi Katalin


Az utóbbi években sok puzzle darabkát ismertem meg a saját hibás működésemről, de reményem sem volt ezek megváltoztatására, úgy éreztem, hogy még ha tudatos is vagyok, ez nagyon nehéz és hosszadalmas folyamat. Ez a működés betegséghez vezetett (akaratlan izomrángás a nyak és a hátizmokban – orvosilag retrocollis), amit három év alatt sem orvosilag, sem más alternatív gyógyászat formájában nem sikerült gyógyítani.
A kezelés, már egy alkalommal is enyhülést hozott a testembe, ami nagy adomány a három éve tartó folytonos rángások után. Az új szemlélet egy lehetőséget adott arra, hogy újra szabad, boldog és egészséges ember lehessek. A kis puzzle darabok most összeálltak és végre van reményem a teljes gyógyulásra.  Köszönöm a lehetőséget és már alig várom, hogy más technikákat is megtanulhassak.

Pallós Szilvia


Barátnőm által ismertem meg Szilviát. Elég sok problémával küzdöttem, mikor elmentem hozzá. A derekam fájt közel másfél éve, az epémmel kínlódtam évek óta, és a könyökömbe ízületi gyulladást állapítottak meg, melynek fizikai látszata is volt. Keletkezett egy csomó, minden nap fájt az egész karom, már alig bírtam fogni a jobb kezemmel. Miután elmentem az első kezelésre, mely nagyon jó és érdekes érzéssel töltött el, teljesen megszűntek a fájdalmaim, és a csomó az nap már alig látszott. Kezelés alatt, bizsergést, forróságot és megkönnyebbülést éreztem az egész testemben. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok azóta is.

Nyüsti Enikő


Barátnőm ajánlotta Szilviát. Már a telefonos bejelentkezéskor, kellemes hangja, bizalommal töltött el. Sajnos, az elmúlt hetekben testi és lelki gondokkal küzdöttem. Nem volt energiám, fáradt voltam, érdektelen lettem dolgok iránt. Bármibe kezdtem, nem sikerült. Nem ismertem magamra! Én aki mindig határozott, vidám személyiség voltam... Szilvia kezelése után, ami érdekes volt számomra, felszabadultan, megszabadulva aggályaimtól, kisimult arccal léptem ki az életbe. Hálás vagyok Szilvia, hogy ennyi erőt és energiát adtál! Teljes szívemből köszönöm!

Török Bálint András


Kéztörés után kínzó zsibbadás jött létre a kezemben. Orvostól orvosig jártam, gyógytorna stb., javulás semmi, csak a gyötrő fájdalom. Ezután következett a megváltás, Szilvia személyében, aki egy nap leforgása alatt megszabadított a kínzó fájdalomtól. A kezelés alatt bizsergő érzés fogott el, nem hittem volna, hogy olyan érzéseket vált ki, amikről előtte nem is beszéltünk. A fájdalmat fel tudta erősíteni, sőt fokozta is, majd lágy, megnyugtató szavak mellett mintha víz folyt volna ki az ujjaimból, szűnt meg az iszonyú fájdalom. Újra felszabadultnak éreztem magam. Azóta az éjszakát át tudom aludni fájdalom nélkül. Csak ajánlani tudom mindenkiknek! Bajban nagy segítség.

Kata


Stressz, szorongás, vérnyomásproblémák miatt fordultam Szilviához. A kezelés végén úgy éreztem, mintha mázsás súlyok gördültek volna le rólam. Könnyűnek, szabadnak és erősnek éreztem magam testi és lelki értelemben. Eddig kétnaponta 4-5 kilométert futottam, de most ennek duplája után sem fáradtam el. Szellemileg friss, energikus és nyugodt lettem. Annyira laza lettem, hogy a vérnyomásom visszaállt a normális értékre, mostmár csak fél adag vérnyomáscsökkentőt szedek. A munkahelyemen adódó stresszhelyzetekben is nyugodt és tudatos vagyok.  Szorongásaimat mintha elfújták volna. Harminc éve tartó klausztrofóbiám már szintén a múlté. Egy új életminőséget kaptam Szilviától, ezért végtelenül hálás vagyok neki. Csodálatos gyógyító képességekkel rendelkező embert ismertem meg személyében.

Györki Bianka


Részt vettem Szilvi egyik tanfolyamán, ami önmagában is fantasztikus élmény volt! Én mégis inkább Szilvi személyiségét, lényét és persze tudását emelném ki, ami által sokkal többet kaptam, mint amit el tudtam képzelni! Szívből ajánlom és alig várom a következő tanfolyamát!

Czupy Henriett


Szilvivel egy kurzuson találkoztam és ahogy ez lenni szokott más témák is felszínre kerültek. Nagyon nagy segítséget kaptam tőle egy családtagommal kapcsolatban, akivel addig csak a zavaró miérteket láttam. Miután kitisztítottuk ezt a zavart, azóta teljes könnyedség van.

Szabó Tünde


Tegnap megtörtént velem a csoda! Hat éve pánikoltam és szorongtam... És ebben az évben ...átszámoltam....tizennégy féle módszert próbáltam ki, hogy végre megszabaduljak ettől! Arra használtam ezt a szörnyeteget -többek közt-, hogy távol tartsak magamtól mindenkit, még a két imádott unokámat is, amitől persze bűntudatom volt és utáltam magam miatta anélkül, hogy nemet kelljen mondanom, s közben mérgeztem magam folyamatosan a frontinnal is. Szóval, jó kis ördögi körbe tettem magam. Azután jött Balázs,  és  Szilvinél kötöttem ki. Hát nem mondom, hogy egyszerű volt az a másfél óra, de piszkosul megérte. Tegnap este hívást éreztem, hogy átmenjek az unokáimhoz és játszottam velük. És a kicsit, aki most két éves, én altattam. Ez valami fantasztikus érzés!! Nem mondom, hogy nincs tovább munka velem, de ezt megélni már csodálatos érzés!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN SZILVI!! Fantasztikus ember vagy, a tudásodról nem is beszélve!!! ÁLDÁS!!! IMÁDÁS VAN!!!!

Szunti Balázs


Tegnap délután, három nap remegés után, már nem bírtam tovább! Elmentem Szilvihez, éppen leszokóban vagyok. Jött ott minden: képek, sírás, nevetés, de a vége nagyon jó volt! Nem tudom mit csinált, de úgy éreztem magam, mintha Gandalf a botjából kilőtt villámaival mellbe vágott volna! Megfeszültem az ágyon, pedig hozzám sem ért! Ma nem remegek, nem is kívánom a szert! Köszönöm Szilvi, egy varázsló vagy! Ja, még csak annyit, azóta eszek egyfolytában, marha jó a kedvem, boltba is le tudtam menni úgyhogy, mégegyszer köszönöm neked kedves Szilvia!

Marcell


Köszönetet szeretnék mondani Neked! Két dologgal mentem el Hozzád. Az egyik, hogy félek a vállalkozástól, mégis tudom, hogy ez az utam. A kezelés után mintha eltűnt volna a félelem. A világ legtermészetesebb dolgának tartom, hogy jövőre vállalkozó leszek és megnyitom az üzletet. A másik dolog a lakás volt. November 25-én aláírtam az adásvételi szerződést és megvettem életem első lakását! Köszönöm, hogy segítettél, ha szükségét érzem, jelentkezem újra!

Teimel Zita


Minden nap hálás vagyok, hogy végre annyi év vergődés, fejlődés, blokkoldás, felismerés után újra béke és egység van a lelkemben... de ez a béke mostmár nem mástól függ. Köszönöm, hogy ehhez hozzájárulás voltál, hálás vagyok érte.

Reyhan Kahraman


Örülök, hogy megismertelek és örökké hálás leszek neked, hogy segítettél és megnyitottál nekem egy új életet, egy új embert és hála neked, sokat változtam, és másképp látom a világot!

Tóth Ildikó


Megjött a kivizsgálás eredménye; P4-ről P3-ra javultam és csak HPV gyanú. Csak három hónap múlva kontroll a javaslat. Műtét érdeklődés hiányában elmarad.

Reyhan Kahraman


A találkozónk után voltam kivizsgáláson és p3 helyett p2 lett az eredményem.

F. Viktória


Rendkívül korán kerültem kapcsolatba az itallal. Tizenhárom évesen rúgtam be életemben először. Tipikusnak mondható: haverok, hétvégi bulik. A gimnáziumban viszont előfordult, hogy suli után hétköznap is iszogattunk. Nem gondoltam problémának, hiszen mindenki ezt csinálta, viszont észrevettem, hogy a többiekkel ellentétben én többet fogyasztottam, valamint éreztem, hogy míg mások csak bulinak fogják fel, nekem többet jelentett. Önbizalomhiány, szorongás "kezelésére" használtam. A húszas éveimben már tisztában voltam vele, hogy túlzásokba esem, hiszen a "képszakadás" állandó jelenséggé vált. Kipróbáltam mindent, hogy véget vessek ennek: pszichológus, pszichiáter, gyógyszerek, különböző terápiák, amik használtak is egy ideig, hiszen nem mindennapos alkoholfogyasztó voltam, teltek el úgy hosszabb időszakok, mikor egyáltalán nem ittam. De aztán jöttek az ünnepek, amiket jól meg kellett ünnepelni, vagy jöttek nehéz helyzetek, amin túl kellett lenni, így az ital újra képbe került. S mivel ezek akár több napos italozásokká váltak, megjelent az elvonási tünet is, evészavar társaságában. Az elvonási tüneten túlestem, az evészavar maradt. Egy ilyen nehezebb időszak idején kaptam meg a Szilvi elérhetőségét. A módszer nem volt számomra ismeretlen, olvastam már róla. Nem voltam szkeptikus, viszont nem is érkeztem nagy reményekkel. Hogy mi történt a két és fél órás " kezelés" alatt, azt nem tudnám leírni. Sokat sírtam alatta, de ez az a megkönnyebbülést hozó sírás volt. Hazaérve fáradtnak éreztem magam. A következő pár napban tudatosan figyeltem azt, hogy hogyan is érzem magam a bőrömben. Hullámzott a hangulatom, de leginkább egyfajta eufóriát, mosolygásra késztető biztonságot éreztem. De leginkább arra voltam kíváncsi, hogy mikor érzem azt, hogy innom kell. Ezt azóta is várom:-) Hazudni nem fogok, jöttek a pezsgővel koccintós ünnepek, így karácsonykor, valamint újévkor én is ittam egy pohár pezsgőt. És olyan történt, ami még soha: nem kívántam még egy pohárral. Nem került erőfeszítésbe, hiszen valóban nem esett volna jól több. Ennek a "kísérletemnek" örültem, hiszen nem akarok absztinens lenni. Úgy akarok élni, és néha szórakozni, mint mások a társaságban, és úgy érzem most sikerül is. Hihetetlen, hogy több mint egy évtizednyi próbálkozás, megszámolni is lehetetlen hány órás terápiás beszélgetés, és kiszámolni sem akarom hány százezerbe fájó kezelés után, egy alkalom így megváltoztatott valamit bennem. Most már reménnyel telve nézek előre, és szívből remélem, hogy hozzám hasonlóan mások is megteszik ezt a lépést a szermentes boldogságért. Megéri.

Póti Henrietta


Hálás köszönet a tanfolyamért. Hazafelé nagyon felszabadult voltam és azóta is, illetve az a gondolat járt a fejemben, hogy végre önmagam vagyok. Most először megtapasztaltam azt is, milyen “végtelen lénynek“ lenni.

Zemes Gabriel


Szenzációs az a tudás és az a szeretet, ami Szilvi lényéből árad. Az igazság az, hogy "véletlenül” választottam, és piros ászt húztam. Fantasztikus könnyedséggel segít felszínre hozni és megsemmisíteni olyan saját magam elől is rejtegetett nézőpontokat, amelyek bekorlátoztak abban, hogy az legyek, aki igazából vagyok. Nem ismerem régóta, de olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást, és végtelenül hálás vagyok, hogy tanulhatok tőle. Az a fajta őszinteség, amit képvisel, hozzájárulás lehet és segíthet bárkinek elindulni egy olyan úton, amin bármi lehetséges, ha hajlandó vagy választani. Választani saját magadat, falak, ítélkezés és nézőpontok nélkül. Köszönöm Szilvi, igazi ajándék vagy!

Györki Bianka


Szeretném megköszönni Neked a mai tanfolyamot, hihetetlen az a tudás, képesség, ahogy meglátod, hogy éppen melyik mondat az, ami betalál, kiveri a “biztosítékot”. Nagyon sok minden feljött ma nálam és távozott nevetéssel, sok tíz évnyi teher pár óra alatt! Hálás vagyok a tanfolyamon résztvevőknek is, köszönöm fiúk, lányok, hogy a játszópajtásaim voltatok!  Felhőtlenül jól szórakoztam Veletek, szívesen maradtam még volna egy-két napig, remélem találkozunk még valamelyik tanfolyamon! Hazafelé hét idegennel utaztam egy kisbuszban és végigkuncogtam az utat, megkérdezték, honnan jövök és mit ittam:).

Csizmazia Ágnes


Szilvi egy fantasztikus ember! Nagyon hálás vagyok neki, nekünk nagyon sokat segített! Csak ajánlani tudom!

Körmendy-Ékes Eszter


Nagyon ajánlom Szilvit mindenkinek, nekem hihetetlenül sokat segített! Nagyon sok blokkot tudtam feloldani - meglepően gyorsan - sőt, a lányom szerint már az első beszélgetés után teljesen megváltozott a kisugárzásom! Nagyon eredeti módszer, és szenzációsan jól működik! Csak add át magad, és figyelj belülre, ami amúgy is ráfér mindannyiunkra!