Kapcsolataink rejtett okai

Keressük a boldogtalanságot?
2017-10-09
Mi az a varázslat, ami lehetsz?
2017-10-19
Mutasd mindet

Access Consciousness access bars kapcsolatok

Szeretném megosztani veletek az egyik munkám során tapasztaltakat. Egy férfi keresett fel azzal, hogy szeretne kiszállni egy üzletből, de nem tudja hogyan tegye. Hárman társultak, az egyik közeli barátja, a másik a barátjához közeli személy, akiben nem bízik meg teljesen. A kezelés során érzékelni lehetett a hármójuk közötti energetikai kapcsolódások szövevényét, mely előző életeik során jött létre, tele elköteleződésekkel, fogadalmakkal, fájdalmakkal és ellenségeskedésekkel. Ezek a szálak hozták őket újra össze, s a sokféle módon, szerepekben való korábbi kapcsolódásuk eredményezte, hogy az üzletben sem tudtak együttműködni. Tudat alatt mindenki emlékezett előző életeiben átélt élményeire, kapcsolódásaira.
Ha egy személlyel voltak felemelő és kevésbé felemelő élményeink, akár több élet során, ez a jelenben is hozhat szélsőséges megnyilvánulásokat egymás között. Hol ellenségek, hol barátok vagyunk.
A javaslatom az, hogy mielőtt bárkivel, bármibe belefogunk, gondolatban töröljünk minden eddigi kapcsolatot az illetővel, hogy valami sokkal nagyszerűbbet hozhassunk létre. Az is lehetséges, hogy ha nem a múlt fogadalmai, ígéretei, szövevényei miatt szeretnénk valakivel kapcsolódni, nem is biztos, hogy szeretnénk vele bármit is létrehozni a jelenben. Onnantól kezdve a választás rajtunk múlik, ami sokkal könnyedebb lesz, mintha egy tudat alatt meghúzódó összefonódás hozna össze bennünket. Ilyenkor feltehetjük a kérdést, ki és mi lehetünk ma, mit hozhatunk létre, amit még elképzelni sem tudtunk, teljes könnyedséggel? Valóban játszótársai szeretnénk-e lenni  egymásnak a jelenben, legyen szó partnerkapcsolatról, üzletről, anyai-gyerek kapcsolatról vagy barátságról?
Ha szeretnél erről bővebben beszélgetni vagy neked is vannak hasonló tapasztalataid, esetleg fennálló kapcsolatod, amin szeretnél változtatni, keress fel bátran.
Az elérhetőségemet megtalálod itt az oldalon.