Bemutatkozás

Tudatosan a jelenben


A Szeretetműhelyben történő átalakulást az a szeretetteljes légkör fémjelez, amit az egyéni és csoportos foglalkozásokon megélhettek több százan már.  Az átalakulás intuitív megközelítéssel történik, kérdésfeltevések által. Minden helyzetben tudat alatt vagy tudatosan reagálunk, mivel téveszmék és megrögződések mögé temetkezve élünk, hiedelmek, családi élettörténetek és hamis erények rabjaként.

Ha a megtanult dolgok és megtapasztalásaink által kialakult személyiségünk alakítaná csupán a valóságunkat, könnyen megbetegítenénk magunkat. A félelmek olykor testi tünetek formájában is megnyilvánulhatnak, de ha feltöltődünk pozitív rezgésekkel, feloldhatjuk a legtöbb bevésődést és testi rugalmatlanságot is. Ha a test elégedett, a lélek is boldog.

A közel húsz év alatt, amit indiai és más külföldi tanulmányútjaim során tapasztaltam, felerősítette azt a látásmódot és szellemi képességet, ami megnyilvánul a foglalkozások alatt és hozzájárul, hogy felismeréseket kaphassunk, lehetővé téve a gyors és hatékony változást.


Bejelentkezés hétfőtől péntekig 8-18 óráig a
+36 70 585 7919 és a +36 20 9999 108-as telefonszámokon, vagy az alábbi linken:

Időpontkérés