Álmaid valóra válnak

Munkavégzési hatékonyság relaxációval
2019-10-05
Légy a változás maga
2020-08-02
Mutasd mindet

Access Bars kezelés és tanfolyam

Szeretnéd, ha a kéréseid, kívánságaid gyorsabban valóra váljanak? Első lépésként fogalmazd meg, mi az, amit szeretnél. Légy jelen és kérj szívvel, lélekkel. Ha nincs elvárásod, kikövetkeztetésed, hogyan és miként valósuljon meg az, amit szeretnél, az Univerzum érted fog dolgozni. Minél tisztább a szándékod ereje, annál hatékonyabb vagy.

Ha valaki ismer, tudja, hogy szeretek fotózni, kedves pillanatokat, helyszíneket megörökíteni. A személyes oldalam albumaiban található képek zömét egy régebbi tipusú okos telefonnal készítettem. Egyik alkalommal arra gondoltam, milyen jó is lenne egy profi gépet venni és azzal dolgozni. Mivel más dolgok megvalósítását előbbre helyeztem, ez a tervem fiókba került.

Egy évvel később unokatestvérem édesapja kórházba került, s mivel ők külföldön éltek, megkértek, hogy látogassam meg őt. Az ágya mellett állva mesélni kezdett a vágyairól, álmairól és azt a tanácsot adta, hogy élj a mának, valósítsd meg az álmaid, mert nem tudhatod, mit hoz a holnap. Elmesélte, hogy hozzávetőlegesen egy évvel ezelőtt vásárolt egy profi kamerát, amit a betegsége miatt azóta sem bontott ki. Gondoltam magamban, de jó lenne nekem is egy ilyen gép.

Búcsúzóul készítettünk egy képet emlékül, amit a lányainak szeretett volna elküldeni. Másnap reggel meghalt. A hagyatéki ügyek intézése közben unokatestvéreimmel beszélgettem, amikor az egyikőjük váratlanul megjegyezte:
– Szilvia, a segítségedért cserébe fogadd el kérlek a fényképezőgépet és az okos tv-t ajándékba! A gép azóta is megvan és számtalan országot és helyszínt bejárt, bizonyságul arra, hogy egy kívánság a legabszurdabb módon is teljesülhet.