Access Testkezelések

Létezés önmagadért
2017-04-10
Kapcsolat másképp
2017-05-03

Az Access testkezelései olyan dinamikus eszközök, amelyek bármit képesek megváltoztatni a testben. Arra lettek létrehozva, hogy megváltoztassák a test szerkezetét, kondícióját.
Egy csomó mindent a testünkbe zártunk, és nem engedjük el, bár a testünknek megvan az a képessége, hogy újraalkossa önmagát. Mivel az a fix nézőpontunk, hogy megöregszik, elhasználódik, ezáltal a test 
az öregedés folyamatára korlátozódik. Ha megváltoztatjuk a testről alkotott nézőpontunkat, lehetővé tesszük számára a regenerálódási folyamatot, melyhez a testkezelések támogatólag hatnak. Az MTVSS elnevezésű kezeléssel energiákat aktiválunk és szabadítunk fel a testben, ezáltal megváltozik a szerkezete, szinte majdnem mindent helyretesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, különösképpen ha az ízületeket kezelik vele. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Példák: Egy személynek három miómája tűnt el, amióta kezelik, pedig méheltávolításra volt előjegyezve. Egy másik esetben kimozdult, törött csontok helyretételére használták, vagy eltüntettek vele egy sérvműtét szükségességét.

Milyen változást hozhatunk létre ezzel a
testedben? Milyen hozzájárulás lehet a számodra?
Alkalmazható kúraszerűen vagy alkalmanként a testi kondíció függvényében.
Egy kezelés időtartama: 60-90 perc
Hozzájárulás a testednek: 10.000 Ft/ 60 perc
Időpontkérés: Száraz Szilvia 06209999108
www.szeretetmuhely.hu

“Az Access nem gyógyítás, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa önmagát.” -Gary Douglas