Testkezelések

Létezés önmagadért
2017-04-10
Kapcsolat másképp
2017-05-03

Az energetikai testkezelések bármit képesek megváltoztatni a testben. Arra lettek létrehozva, hogy megváltoztassák a test szerkezetét és kondícióját.
Egy csomó mindent a testünkbe zártunk, és nem engedjük el, bár a testünknek megvan az a képessége, hogy újraalkossa önmagát. Mivel az a fix nézőpontunk, hogy megöregszik, elhasználódik, ezáltal a test 
az öregedés folyamatára korlátozódik. Ha megváltoztatjuk a testről alkotott nézőpontunkat, lehetővé tesszük számára a regenerálódási folyamatot, melyhez a testkezelések támogatólag hatnak. A testkezeléssel energiákat aktiválunk és szabadítunk fel a testben, ezáltal megváltozik a szerkezete, szinte majdnem mindent helyretesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, különösképpen, ha az ízületeket kezelik vele, fel tudja oldani mindazt a változást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Példa: Egy nőnél méhnyakrák gyanú merült fel, s a amióta kezelésre jár, megszűnt.

Milyen változást hozhatunk létre ezzel a
testedben? Milyen hozzájárulás lehet a számodra?
Alkalmazható kúraszerűen vagy alkalmanként a testi kondíció függvényében.
Egy kezelés időtartama: 30-90 perc
Időpontkérés: +36703188832

A tudatosság hatása a test gyógyulása. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az a valódi gyógyulás.