A tökéletes társ illúziója

Apáknak
2016-09-19
Szakítás
2016-09-27

Sokan, sokszor vágynak arra, hogy találkozzanak Társukkal, aki mindenben passzol hozzájuk, akivel tökéletes egyetértésben és harmóniában élhetnek. Vajon ez csak a hollywood-i filmek mellékhatása lenne? Nem.

Voltál már úgy, hogy minden partneredben kerestél valakit, aztán végül minden reményed szertefoszlott, amikor rájöttél, hogy nem ő az, akit kerestél? Történt már olyan, hogy azért nem tudtál senkihez igazán, sokáig kapcsolódni, mert nem volt elég jó, vagy szeretett úgy, ahogy megfelelő lett volna a számodra? Vagy olyan, amikor nagyon szerettél valakit, de félelemből inkább szakítottál vele, nehogy ő tegye meg, mert azt nem tudnád feldolgozni? Éreztél-e valaha olyat, hogy nem érdemled meg a boldog partnerkapcsolatot, mert nem vagy méltó rá?

Mindez és az ehhez hasonló érzések nagy valószínűséggel egy okra vezethetőek vissza. Arra, hogy foggantatásodkor olyan lelki kapcsolódásban volt részed, amelynek emlékét egy életen át hordozod magadban, és aminek hatására képtelen vagy egészséges, hosszan tartó partnerkapcsolatot létrehozni.

Aki járt már családállításon, vagy ismeri a módszert, tudja mit jelent az iker lélek, vagy ikertestvér lelki kapcsolódásának fogalma. Amikor a petesejt megtermékenyül, párhuzamosan létrejöhet ikerterhesség is, ami aztán valamilyen oknál fogva elhal, felszívódik vagy kilökődik. Ilyenkor te és a veled együtt érkező lélek vagy lelkek a magzati kor kezdeti szakaszában egy sokkal tisztább energetikai kapcsolódás révén találkoznak egymással és olyan megtapasztalásban van részük, amit itt a földi viszonylatban csak ideig óráig, vagy egyáltalán nem tapasztalnak. Olyan is előfordul, hogy téged segítő lelkek kísérnek el egy darabig a magzati létben, és amikor felkészültél a testet öltésre, feladatuk végeztével elhagyják teredet.

Ennek a tudatalatti emléknek a hatására lép fel az a tünet, vagy tünet együttes, hogy keresni kezded ezt a lélek-társat, vagy társakat, de nem találod meg. Tudat alatt bűntudatod is lehet, hogy nem vagy elég jó, mert te maradtál életben, ikertestvéred vagy testvéreid pedig nem. Folyton magányosnak, elhagyatottnak érezheted magad, de olyan is előfordul, hogyha netán mégis közel engedsz magadhoz valakit, vagy igazán megszereted, akkor egyszerűen elhagy. A veszteséget újra megteremted. Ilyenkor a megszokottnál dühösebb leszel és felfokozódik az elhagyatottság érzése is, tudat alatt emlékezvén a korábbi traumára. Előfordulhat azonban az is, hogy bár az iker-lélek teste nem fejlődik ki, a két lélek a testet öltésed után is együtt marad. Ilyenkor szélsőségesnek érezheted személyiséged megnyilvánulásait, gondolkozásmódod változékonyságát. Bizonyos emberek taszítanak és vonzanak egyszerre, vagy rendszeresen valamilyen oknál fogva más néven szólítanak, mint amilyen néven anyakönyveztek.

Bármelyik is vonatkozik rád, ahhoz, hogy teljes életet élhess a fizikai világban, hogy valóban merj kapcsolódni és örömteli partnerkapcsolatot létesíteni, ezeket a tudatalatti érzéseket, emléklenyomatokat el kell engedni!

Az iker-lélek programját fel kell oldani, az esetleges veled maradt lelket pedig útjára bocsájtani, hogy aztán végül befogadhasd azt a lehetőséget, amire oly régóta vágysz; Fizikai testben szeretni és szeretve lenni. Itt és most.