A teremtés művészete

Ítélkezés helyett kérdésben lenni
2018-01-17
Jó vagy nem jó?
2018-01-24

A koppenhágai repülőúton fogalmaztam meg, hogy milyen területeken szeretnék dolgozni. Barátnőm biztatott, hozzak létre egy új brendinget. Gyakorlatilag bármilyen témakörben jönnek hozzám, rálátok az elmozdulás lehetőségére, amivel éberséget és változást hozhatunk létre. Eredmény: gyorsaság és hatékonyság.

A szaunában meditáltam, amikor bejött egy fiatal férfi, és leült a szemközti oldalra. Azt mondta, látom, úsztál…Gondoltam, ismerkedni szeretne…Én viszont pihenni, de nem akartam megsérteni, így aztán feltettem magamnak a kérdést: Milyen hozzájárulás lehetünk egymásnak?

Szó szót követetett, kérdezte mivel foglalkozom, hol lehet megtalálni, stb. Majd udvariasan én is megkérdeztem, mit csinál, mire azt felelte, a Balatonon szervezek konferenciákat cégeknek! Pont ez az egyik terület, ahol tevékenykedni szeretnék, gondoltam. Nem vártam, nem volt nézőpontom, egyszerűen megjelent. Elérhetőséget cseréltünk és a dolog sínre került.

Hogy mi a tanulság? Bárhol, bármilyen formában megjelenhet, amit kérsz, ha nincs róla nézőpontod, hol, s mikor, kitől várhatod azt. Csak kérj, legyél kérdésben és fogadd be!