A lélek teremtő ereje

A mi volna, ha nem csak használnánk a testünket?
2019-09-23
Mit tehetünk szorult helyzetben?
2019-10-01
Amikor valami nem működik az életünkben, legyen az anyagiak, munka, spirituális kiteljesedés vagy kapcsolat, hajlamosak vagyunk félni az új lehetőségektől.
Elménk, amely a világban való eligazodásban segít, szereti a kereteket, a fogódzókat és stabilitásra törekszik. A lelkünk, ami inkarnálódik a testtel, az elmén keresztül érzékel és von le következtetéseket a minket ért benyomásokról és tapasztalásokról. Az elménk azután rendszerez és a testet irányítva alakítja a valóságunkat.
Ha valami tehát bizonytalanságban tart, az elme félni kezd a beláthatatlanságtól, ami korlátozni kezdi a befogadásunkat más lehetőségekre, amelyek új megoldásokat teremthetnek. A félelemenergia úgyszólván alacsonyabb rezgésű, mint a nyitott szellemiség, ezért fontossá válhat az elménk lecsendesítése, ami hajlamos átvenni a lényünk felett az irányítást. A vonzás törvénye alapján olyan lehetőségek bukkanhatnak fel, amelyekre ráhangolódhatunk.
Mit tehetsz?
– Ülj le minden nap felkeléskor 10 percre egy csendes, nyugodt helyre, ahol senki sem zavar. Lélegezz be és ki egyenletesen és kövesd figyelemmel a lélegzetvételedet. Tudatosítsd a testeddel való kapcsolatot. Légy jelen akkor is, ha az elméd elkalandozna. Ha képes vagy megfigyelni, nyilvánvalóvá válik, hogy nem vagy azonos a gondolataiddal és az érzelmeiddel. A csendes megfigyelő vagy Te, a lélek.
2. Ne engedd, hogy a félelmek eluralkodjanak és meggondolatlan tettekre sarkalljanak! Hagyd, hogy lecsillapodjanak az érzelmeid, mielőtt tettekre szánnád el magad.
3. Ne kérd ki mások véleményét! Ha van olyan barátod, aki képes meghallgatni és megfigyelni, csupán jelen lenni veled, hasznosabb, mint bármilyen egyéni nézőpont ismételgetése. A lelki felemelkedéshez hozzátartozik, hogy képessé váljunk a saját belső vezetésünkre hagyatkozni és változást teremteni.
4. Ha megérett benned a válasz, ne halogass! Ez ugyanis csökkenti a teremtő erőd intenzitását, ami a jelen pillanatban születik meg és hatékonyabbá teheti a változás megvalósulását.
5. Kérj magadban hozzájárulást, ahhoz, amit szeretnél, hogy megjelenjen!
A láthatatlan világok is segítenek, hogy a dolgok más irányt vegyenek. Ehhez fontos, hogy a szándékaid tiszták és ne pedig ártó jellegűek legyenek!
Ha valaki bántalmazott például verbálisan, nem ártasz vele, ha felszámolod a kapcsolatot.
A szándékaid tisztasága olyan rezgésű segítséget fog teremteni, amit szeretnél, feltéve ha nyitott vagy és befogadó.
6. Ne következtesd ki, hogyan kellene, hogy a változás megjelenjen! Engedd, hogy az Univerzum neked dolgozzon!
Az energia folyamatos mozgásban tart.
7. Ne keseredj el, ha nem minden a terveid szerint alakul! Ez ugyanis az elme szintje, ami nem mindig áll összhangban az Univerzum időzítésével. Lehet, hogy valamihez több együttállás kell.
8. Légy megengedőbb a testeddel és törődj vele, hogy a lényed hatékonyabban nyilvánulhasson meg. Mozogj, sportolj, szaunázz, alkalmazz testkezeléseket stb.
9. És végül, de nem utolsó sorban, élj! Merj kimozdulni a komfortzónádból! Járj el új helyekre, programokra és társaságba. Ez hozzásegíthet, hogy új impulzusok érjenek és a megvalósuláshoz segítőkre lelj.
Ha nem boldogulnál egyedül, szívesen segítek álmaid megvalósulásában és hogy rátalálhass a számodra kijelölt útra!