6 dolog a randizásról, amit szeretnének a férfiak, ha tudnának a nők

Merj kilépni a tömegből
2017-11-24
Hiánypótlás vagy ön-állóság I.
2017-12-01

Rohamosan változó világunkban nagyon zavarba ejtő férfinak lenni, a randizás területére pedig még inkább a zavarodottság jellemző. A férfiaktól azt várják el, hogy erősek, ám mégis érzékenyek legyenek, hogy megoldjanak dolgokat, ugyanakkor képesek legyenek megosztani az érzelmeiket anélkül, hogy az nehézséget okozna nekik. A legtöbb férfi ott veszik el, amikor előtérbe kerül a nő kívánsága, hogy milyen legyen, mit tegyen, anélkül, hogy közben teljesen elveszítené önmagát.

Nem mondhatni, hogy többnyire lángelmék lennénk és a randizás közeledtével megtévesztőbbek, romantikusabbak, elveszettebbek és jóval óvatosabbak lehetünk, feltehetőleg sokkal inkább, mint a nők. Szóval, mik azok a dolgok, amelyeket szeretnének a férfiak, hogy a nők tudjanak a randizásról? Íme hat dolog, ami bepillantást enged a témába:

1. A férfiaknak kevesebb fogalmuk van a dolgokról, mint nektek

A férfiakra nehezedik az a nyomás, hogy megtegyék az első lépést, hogy úgy tűnjön, tudatosan cselekednek és, hogy átvegyék az irányítást. Azonban a férfiaknak legalább annyi, (ha nem több) bajuk van azzal, hogy kiderítsék milyenek legyenek, mit tegyenek, mit mondjanak, mint nektek. Arra tanították őket, hogy bármit is szeretnének, az valahogy mindig balul sül el.

2. A legtöbb férfi nem érti a nőket

Egyáltalán. A férfiak nem beszélik és hallják a nők nyelvét, és rossz gondolatolvasók. Hatalmas megkönnyebülés számukra olyan nővel randizni, aki hajlandó nyíltan beszélni arról, mit szeretne. Ne féljetek elmondani a partnereteknek, hova szeretnétek menni, mit szeretnétek csinálni vagy hogy bánjanak veletek!

3. A férfiak tele vannak bizonytalansággal és sokkal érzékenyebbek, mint a nők

De nem megengedett a számukra, hogy ezt kimutassák. A férfiakat arra tanították, hogy erősek legyenek, hogy mindenre tudják a választ, és másként nem is létezhetnek. Amikor egy nő azért hálás a férfinak, amilyen ő valójában, és nem várja el vagy vetíti rá, hogy másként kezelje a dolgokat, mint ahogyan képes rá, könnyebben fel tud majd szabadulni és leengedni a falait.

4. A férfiak másként működnek

Nem nyílnak meg könnyen. Szeretnek egyedül lenni. Szeretnek a barátaikkal időt tölteni és kikapcsolódni. Ha a férfi olyan nővel randizhat, aki hajlandó megengedni neki, hogy önmaga legyen, azt tegyen, amit akar, s amikor szeretné, az a férfi még izgatottabban fogja várni az időt, amit veled tölthet.

5. A férfiak nem tudják, hogyan kezeljék a nőket

Kinyitsz neki az ajtót, vagy feminista lévén bajba kerülsz, ha túl sokat teszel? Amikor randiztok, segíts neki. Tudatosítsd vele, mit szeretnél, hogyan bánjon veled. Ha nem hajlandó megtenni, nem ő a megfelelő partner a számodra.

6. Te iránytasz

Ezt tudjuk. Te is tudod. De a hőseid leszünk, ha megkérsz minket. Amikor egy nő azt kérdezi, “Kedves, megtennéd ezt nekem?”, a férfi tudja, itt az idő férfinak lenni. A férfiak szeretnek elintézni dolgokat és a segítségedre sietni, különösen ha tudják, hálás leszel érte (és a hála alatt legtöbbször a szexet értik!).

A férfiak egyszerűbb teremtmények, akik könnyebben összezavarodnak a világban betöltendő szerepüket illetően. Nincs szükségük sok mindenre. Egy nő, aki hálás lesz nekik, szexel velük, megengedi, hogy azt csináljanak, amit akarnak, az nagymértékben megalapozza a jó kapcsolatot. Ha ezt megadod egy férfinak, bármit kérhetsz tőle, amit csak szeretnél, és meg is fogja adni neked.

Írta: Gary Douglas 2015 Augusztus 24

Fordította: Száraz Szilvia